Belarus Rusça Kursu: Baranovichi'de Özel Rusça Dersleri 150

Belarus Rusça Kursu: Baranovichi'de Özel Rusça Dersleri 150
Belarus Rusca Kursu özel Rusça dersi, Baranovichi Rusça dersi, Belarus Rusça dersi, Ucuz Rusça Dersi

Belarus'ta Rusça öğrenmek isteyenler için en uygun ve etkili eğitim olanaklarını siz değerli öğrencilere sunmaktan gurur duyuyoruz. Baranovichi'de özel Rusça dersleri ile hızlı ve ekonomik bir şekilde Rusça öğrenme şansını yakalayın!

Öğrenci Sayısı ve Öğretmenler Hakkında

Derslerimiz, öğrencilere özel olarak tasarlanmış olup, en fazla iki kişiye kadar öğrenci kabul ediyoruz. Bu sayede, her öğrenciye yeterli zaman ve dikkat ayırabiliyoruz. Öğretmenlerimiz, Baranovichi Üniversitesi'nden seçilmiş ve yabancılara Rusça öğretme konusunda eğitim almış deneyimli profesyonellerdir.

 

Ders Süreleri ve Ücretler

Haftalık 6 saatlik derslerle, Rusça öğrenim sürecini hızlandırarak, daha az ders ve daha çok pratik yapmanızı sağlıyoruz. Ders materyalleri öğretmenler tarafından sağlanmaktadır. Ders sürelerini haftada 8 saate çıkarmak isterseniz, öğretmenle konuşarak ayarlama yapabilirsiniz. Aylık 24 saatlik dersler için ödeyeceğiniz ücret 150 $'dır.

Konaklama İmkanları

Baranovichi'de konaklama imkanları sunuyoruz. Evin aylık kirası, faturalar dahil 200 $'dır. 1 aylık Rusça kursu almak isterseniz, ders ücreti ve konaklama için ödeyeceğiniz toplam tutar 350 $'dır.

Diğer Masraflar

Belarus Rusça Kursu'na katılmak için ödeyeceğiniz diğer masrafları aşağıda bulabilirsiniz:

  • Uçak bileti: 240 $ (Kiev aktarmalı gidiş-dönüş) veya İstanbul-Lviv uçak biletleri daha uygun olup, Lviv üzerinden Baranovichi'ye trenle gelebilirsiniz. Bu durumda tren ücreti yaklaşık 30 $'dır.
  • 1 aylık sağlık vizesi: 40 $ (Axa Sigorta en uygun fiyatlı) - kendiniz yapacaksınız
  • Minsk Havalimanı - Baranovichi transfer: 65 $ tek yön (sizden talep edeceğiz) veya Minsk'ten trenle kendiniz gelebilirsiniz. Minsk tren bileti 6 ruble.
  • Registrasyon işlemi: 25 ruble yaklaşık - sizden talep edeceğiz
  • Baranovichi Üniversitesi Rusça Kursu Fiyatlarımız

    En güncel ve uygun fiyatlarımızı görmek için tıklayın.

    Hakkımızda

    Baranovichi'de yerleşik olan ve denizcilik mesleği ile uğraşan bir Türk olarak, siz değerli öğrencilere Belarus'ta Rusça öğrenme imkanı sunmaktayız. İletişim için +905414416004 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

    Sosyal medya hesaplarımız:

  • VK
  • Instagram

Yurtdışında Rusça Dil Kursu Almak İsteyenler

Eğer başka bir yabancı ülkede Rusça dil kursu almak istiyorsanız, yine de bizi arayarak fikir alabilirsiniz. Tecrübelerimiz ve bilgilerimizle sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Belarus Rusça Kursu: Baranovichi'de Özel Rusça Dersleri ile Rusça öğrenme sürecinizi hızlandırarak, daha verimli ve ekonomik bir eğitim almanızı sağlayabilirsiniz. Başarılar dileriz!